Custom made teamsport kleding

Teamsport kleding op maat gemaakt voor teams, verenigingen en bedrijven

Lorini is hét merk voor custom made teamsport- en sportkleding voor teams, verenigingen, bedrijven en andere groepen. Lorini staat voor functionele, kwalitatief goede en betaalbare sportkleding. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sport- en teamsport kleding op maat voor zowel recreanten als topsporters weten wij precies wat groepen sporters willen.

Maatwerk teamsport kleding mogelijk bij oa de volgende artikelen

Sportshirt algemeen, Voetbalshirt, Volleybalshirt, Hockeyshirt, Handbalshirt, Voetbalbroek, Volleybalbroek, Hockeyskort, Shorts,Keepertenue, Liberoshirt, Sporttas en meer.

Naast dit complete kledingpakket maken en leveren wij ook vrijetijdskleding of merchandise artikelen om je pakket compleet te maken.

Beste customer service

Eigen ontwerp mogelijk

Geheel op maat

“ Wij vinden het als familieteam erg leuk om een geheel eigen ontwerp te hebben, we vallen nu goed op. Lorini heeft ons goed geholpen bij het kiezen van kleur en ontwerp. ”
Michiel Kremer, deelnemer familie-voetbalteam Lennips

Teamsport kleding in geheel eigen stijl

Lorini maakt ontwerpen op maat voor clubs, verenigingen, vriendengroepen en bedrijven en produceert teamsport kleding in geheel eigen stijl.

Wij gaan altijd op zoek naar het beste materiaal dat per discipline het beste resultaat oplevert: denk aan goede ventilatie, sneldrogende materialen, goed isolerend en wind- & waterdichte materialen.

Naast dit complete teamsport kledingpakket maken en leveren wij ook vrijetijdskleding of merchandise artikelen om je pakket compleet te maken.

Ben je (snel) op zoek naar teamsportkleding inclusief logo? Dan bieden wij ook een standaard inkoop teamsport kledinglijn aan. Deze kunnen wij dan voorzien van logo. Deze produceren wij dus niet zelf, zoals wel de custom made teamsport kleding. Je kan hierbij dus niet voor een geheel eigen ontwerp kiezen, maar wel kunnen hierop logo's gedrukt worden.

Welke kwaliteit past bij jou?

Classic.

Basic custom teamsport kleding, voor de allround teamsporter in een groot matenbereik.

Premium.

Luxe custom teamsport kleding. Mooie materialen met een aansluitende pasvorm.

Gold.

Eruit zien als een prof. Altijd de nieuwste materialen en modellen.