Custom made fietskleding

Sportkleding op maat gemaakt voor teams, verenigingen en bedrijven

Lorini is hét merk voor custom made sportkleding voor teams, verenigingen, bedrijven en andere groepen. Lorini staat voor functionele, kwalitatief goede en betaalbare sportkleding. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sportkleding op maat voor zowel recreanten als topsporters weten wij precies wat groepen sporters willen.

Sportkleding in geheel eigen stijl

Lorini maakt ontwerpen op maat voor clubs, verenigingen, vriendengroepen en bedrijven en produceert sportkleding in geheel eigen stijl.

Wij gaan altijd op zoek naar het beste materiaal dat per discipline het beste resultaat oplevert: denk aan goede ventilatie, sneldrogende materialen, goed isolerend en wind- & waterdichte materialen.

Beste customer service

Eigen ontwerp mogelijk

Geheel op maat

“ Ik ben zeer tevreden over de speciaal voor mij gemaakte dames fietskleding. Het dameszeem en de bretels die tussen de boesem doorloopt is voor mij een aanwinst ”
Janny Kleinjan, meervoudig wereld kampioene masters

Ons bestelproces

Keuze assortiment: welke artikelen / afwerking / pasvorm is gewenst.

Vrijblijvende offerte: als bekend is welke artikelen, afwerkingen en aantallen nodig zijn stellen wij een vrijblijvende offerte op.

Ontwerp maken: hiervoor kan je zelf een ontwerp idee aanleveren of op basis van wensen en de benodigde logo’s maken wij een ontwerp voorstel. Logo’s dienen als vector .eps of .ai bestandsformaat aangeleverd te worden. Kleuren kunnen aan de hand van Pantone nummers kenbaar gemaakt worden.

Maten bepalen: wij adviseren altijd gebruik te maken van onze paskleding-service. Het paskleding-set wordt op basis van het gewenste assortiment samen gesteld en sturen we kosteloos toe. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een Lorini expert, welke bij de pasavond aanwezig is om persoonlijk advies te geven over de diverse producten. Is er geen mogelijkheid om te passen, dan kan er gebruik gemaakt worden van een maattabel.

Orderbevestiging: als bekend is welke artikelen / maten en aantallen nodig zijn, werken wij deze uit in een orderbevestiging incl. de geldende prijzen.

Productie: nadat wij de bevestiging hebben ontvangen, kunnen wij met de productie starten. Doordat wij zelf alles produceren zijn wij flexibel in ons productieproces. Alle stoffen worden via eigen patronen op maat gesneden en eventueel per persoon aangepast. De panddelen worden dmv sublimatietechniek bedrukt in het gewenste ontwerp. Hierbij worden eerst transfers gedrukt in onze gespecialiseerde drukkerij of digitaal gedrukt. Deze transfers worden dmv hoge temperaturen in de stof gesmolten. Daarna worden de kledingstukken geconfectioneerd tot het eindproduct. Wij produceren oa in Nederland, Duitsland en Polen.

Levering: onze standaard levertijd is 8 werkweken na akkoord van de orderbevestiging. In overleg kan de kleding afgehaald of verstuurd worden.

Extra's:

Webshop: indien gewenst kunnen wij een speciale webshop ontwerpen en inrichten voor je bedrijf, club of vereniging. Hier kunnen medewerkers, relaties, leden dan zelf hun bestelling plaatsen.

Voorraad: indien gewenst kunnen wij het voorraadbeheer van je bedrijf of vereniging in beheer nemen. We nemen dit werk dan voor je uit handen. De grootte van de voorraad en de wijze van voorraadbeheer gaat altijd in overleg.