Custom made skeelerkleding

Skeelerkleding op maat gemaakt voor teams, verenigingen en bedrijven

Lorini is hét merk voor custom made skeeler- en sportkleding voor teams, verenigingen, bedrijven en andere groepen. Lorini staat voor functionele, kwalitatief goede en betaalbare sportkleding. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sport- en skeelerkleding op maat voor zowel recreanten als topsporters weten wij precies wat groepen sporters willen.

Maatwerk skeelerkleding mogelijk bij oa de volgende artikelen

Skeelershirt, Skeelerjack, Bodywarmer / Windstopper, Skeelerpak, Skeelerbroek, Skeelerbroek lang, Armstuk, Kniestuk, Beenstuk, Piratenbandana, Sokken, Haarstrik, Sporttas en meer.

Naast dit complete kledingpakket maken en leveren wij ook vrijetijdskleding of merchandise artikelen om je pakket compleet te maken.

Beste customer service

Eigen ontwerp mogelijk

Geheel op maat

“ Team CENNED schaatst al jaren met de schaatspakken van Lorini en maakt de keuze voor Lorini pakken omdat de pasvorm uitstekend is. Goed presteren kun je immers veel beter in een goed zittend schaatspak. De persoonlijke benadering en het meedenken van de medewerkers van Lorini waarderen we bijzonder. ”
Alida Pasveer, teammanager Dames Marthonteam Cenned

Skeelerkleding in geheel eigen stijl

Lorini maakt ontwerpen op maat voor clubs, verenigingen, vriendengroepen en bedrijven en produceert skeelerkleding in geheel eigen stijl.

Wij gaan altijd op zoek naar het beste materiaal dat per discipline het beste resultaat oplevert: denk aan goede ventilatie, sneldrogende materialen, goed isolerend en wind- & waterdichte materialen.

Welke kwaliteit past bij jou?

Classic.

Basic custom skeelerkleding, voor de allround skeeleraar in een groot matenbereik.

Premium.

Luxe custom skeelerkleding. Mooie materialen met een aansluitende pasvorm.

Gold.

Eruit zien als een prof. Altijd de nieuwste materialen en modellen.