Custom made hardloopkleding

Hardloopkleding op maat gemaakt voor teams, verenigingen en bedrijven

Lorini is hét merk voor custom made hardloop- en sportkleding voor teams, verenigingen, bedrijven en andere groepen. Lorini staat voor functionele, kwalitatief goede en betaalbare sportkleding. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sport- en hardloopkleding op maat voor zowel recreanten als topsporters weten wij precies wat groepen sporters willen.

Maatwerk loopkleding mogelijk bij oa de volgende artikelen

Singlet (loophemd), Loopshirt, Loopjack, looptight kort en lang, Sokken, Haarstrik, Sporttas en meer.

Naast dit complete kledingpakket maken en leveren wij ook vrijetijdskleding of merchandise artikelen om je pakket compleet te maken.

Beste customer service

Eigen ontwerp mogelijk

Geheel op maat

“ Lorini is voor onze vereniging sinds 1998 leverancier van onze kleding. Het vertalen van onze veranderende wensen en behoeften in een eigentijds kledingpakket, welke voldoet aan onze wensen, wordt telkens in ruime mate behaald. ”
Frank Dames

Loopkleding in geheel eigen stijl

Lorini maakt ontwerpen op maat voor clubs, verenigingen, vriendengroepen en bedrijven en produceert loopkleding in geheel eigen stijl.

Wij gaan altijd op zoek naar het beste materiaal dat per discipline het beste resultaat oplevert: denk aan goede ventilatie, sneldrogende materialen, goed isolerend en wind- & waterdichte materialen.

Welke kwaliteit past bij jou?

Classic.

Basic custom loopkleding, voor de allround loper in een groot matenbereik.

Premium.

Luxe custom loopkleding. Mooie materialen met een aansluitende pasvorm.

Gold.

Eruit zien als een prof. Altijd de nieuwste materialen en modellen.