Custom made fietskleding

Fietskleding op maat gemaakt voor teams, verenigingen en bedrijven

Lorini is hét merk voor custom made fiets- en sportkleding voor teams, verenigingen, bedrijven en andere groepen. Lorini staat voor functionele, kwalitatief goede en betaalbare sportkleding. Door onze jarenlange ervaring in het maken van sport- en wielerkleding op maat voor zowel recreanten als topsporters weten wij precies wat groepen sporters willen.

Maatwerk fietskleding mogelijk bij oa de volgende artikelen

Wielershirt, Wielerjack, Bodywarmer / Windstopper, Snelpak, Wielerbroek kort, Wielerbroek lang, Wielerhandschoen, Armstuk, Kniestuk, Beenstuk, Piratenbandana, Wielerpet, Sokken, Overschoen, Haarstrik en Sporttas.

Naast dit complete kledingpakket maken en leveren wij ook vrijetijdskleding of merchandise artikelen om je pakket compleet te maken.

Beste customer service

Eigen ontwerp mogelijk

Geheel op maat

“ Ik ben zeer tevreden over de speciaal voor mij gemaakte dames fietskleding. Het dameszeem en de bretels die tussen de boesem doorloopt is voor mij een aanwinst ”
Janny Kleinjan, meervoudig wereld kampioene masters

Fietskleding in geheel eigen stijl

Lorini maakt ontwerpen op maat voor clubs, verenigingen, vriendengroepen en bedrijven en produceert fietskleding in geheel eigen stijl.

Wij gaan altijd op zoek naar het beste materiaal dat per discipline het beste resultaat oplevert: denk aan goede ventilatie, sneldrogende materialen, goed isolerend en wind- & waterdichte materialen.

Welke kwaliteit past bij jou?

Classic.

Basic custom fietskleding, voor de allround fietser in een groot matenbereik.

Premium.

Luxe custom fietskleding. Mooie materialen met een aansluitende pasvorm.

Gold.

Eruit zien als een prof. Met de nieuwste materialen en modellen, fiets je er altijd gesoigneerd bij.