Werkwijze custom made teamkleding

In slechts zeven stappen jouw eigen custom made kleding

Custom made sportkleding voor jou, en/of jouw bedrijf, vereniging of sportclub, bij Lorini-sports kan het!  In slechts zeven stappen heb jij ook je eigen custom made sportkleding! Natuurlijk begeleidt ons team jou tijdens het hele proces. Vanaf het kiezen, het ontwerpen, het passen, het bestellen tot het ontvangen van de producten. 

1. Kies jouw artikel(en)

De allereerste stap is het maken van keuzes. Welke artikelen passen het best bij jou of jouw bedrijf/verenging? Welke afwerking en welke pasvorm is het beste voor jou of jouw bedrijf/verenging?

2. Vrijblijvende Offerte

als bekend is welke artikelen, afwerkingen en aantallen nodig zijn stellen wij een vrijblijvende offerte op.

3. Ontwerpen maken

Je kunt zelf een ontwerp maken, maar je mag het ook aan ons overlaten. Let wel op: Logo’s die in het ontwerp komen dienen aangeleverd te worden als vector .eps of .ai bestand. Kleuren kunnen aan de hand van Pantone nummers kenbaar gemaakt worden.

4. Maten bepalen

Voor het bepalen van de maten adviseren wij om gebruik te maken van onze paskleding-service. Deze paskleding wordt op basis van het gewenste assortiment samengesteld, en wij sturen de paskleding kosteloos naar jou toe. Ook kan je gebruik maken van onze Lorini expert, voor persoonlijk advies. Is er geen mogelijkheid om te passen? Gebruik dan onze maattabel.

5. Order bevestiging

We sturen jou een orderbevestiging zodra bekend is welke artikelen, maten en aantallen nodig zijn. De orderbevestiging is inclusief de geldende prijzen.

6. Productie Proces

Nadat wij de orderbevestiging ontvangen hebben gaan wij aan de slag. Doordat wij alles zelf produceren zijn we flexibel in het productieproces. Alle stoffen worden via eigen patronen op maat gesneden en eventueel per persoon aangepast. Ook worden de panddelen bedrukt in het gewenste ontwerp. Wij produceren oa in Nederland, Duitsland en Polen.

7. Levering

Onze standaard levertijd is 8 werkweken na akkoord van de orderbevestiging. In overleg kan de kleding opgehaald of verstuurd worden.

Extra's

Eigen Webshop

Wij kunnen, indien gewenst, een webshop bouwen voor jouw sportkleding. Wij beheren de webshop, en zorgen dat deze up-to-date blijft. Hier kunnen bijvoorbeeld medewerkers, relaties of leden dan zelf hun bestelling plaatsen.

voorraad in beheer

indien gewenst kunnen wij het voorraadbeheer van je bedrijf of vereniging in beheer nemen. We nemen dan werk voor je uit handen. De grootte van de voorraad en de wijze van voorraadbeheer gaat altijd in overleg.

of neem contact op als je nog vragen hebt.